Szitanyomas - Szolgaltatasok

Szitanyomás

Ha olyan pólókat, munkaruhákat, reklámajándékot szeretne ajándékozni, látni alkalmazottain, rendezvényein amelyen telített színek vannak, strapaálló a grafika és nem utolsó sorban gazdaságos is az előállítása, akkor szitanyomással is állunk rendelkezésére. Olcsón és gyorsan, nagy tételben tudunk textil feliratozást végezni, mindenféle méretre és méretben.

Hívjon most: 0266-245.012

Tamponnyomás

Merev, domború, ívelt felületek feliratozására ez a legalkalmasabb feliratozási mód, nagyobb mennyiségnél ezen eljárással tudjuk az Ön reklámtárgyait feliratozni. Olcsón és gyorsan, nagy tételben szeretne ajándéktárgyakat feliratoztatni (golyóstollat, gyújtót, termoszt)?

Hívjon most: 0266-245.012

Tamponnyomas - Szolgaltatasok

Termotranszfer - Szolgaltatasok

Thermo-transzfer

Ez, a szitanyomás egy továbbfejlesztett eljárása, ahol egy hordozópapír segítségével kerül a felirat a textilre, egy hőprés segítségével. Ez a technológia nagyon szép nyomatot eredményez, jóval gazdaságosabb mint a fólia alapú feliratozási módok és nagy termelékenységet biztosít. Ezzel az eljárással lehet a domború textil felületeket feliratozni, mint például a baseball sapka. Ha sapkát, kész munkaruhát akar feliratozni, akkor ez a megoldás!

Hívjon most: 0266-245.012

Szublimálás

Poliészter bevonatú vagy poliészter alapanyagú termékek feliratozási eljárása. Akár fotó minőségű feliratok készíthetők ezzel az eljárással, bögrékre, csempékre, világos színű mezekre (ajánljuk csapatoknak, sportolóknak, mivel szellőzést bíztosít a feliratozáson át is). Ha egyedi csempét szeretne fürdőszobájába, konyhájába vagy ajándék bögrét szeretne, akkor: Hívjon most! 0266-245.012

Hívjon most: 0266-245.012

Szublimacio - Szolgaltatasok

Papirtasak - Szolgaltatasok

Papírtasak készítés

A személyesített papírtasak kiemeli termékeinek előnyeit és növeli cégének, csoportjának presztizsét, hírnevét. Ez a termék önmagáért beszél, rendkívül népszerű, lehet készíteni színvonalas, művészi kivitelben is, és ami fontos, gyorsan, akár 4-5 nap alatt el tudjuk készíteni az Ön cégének vagy csoportjának a személyesített tasakokat. Kiállításra, konferenciára, marketing kampányra, vagy az ünnepek előtt a nagy hajrában elfelejtette reklámajándéka csomagolóját, nem probléma, papírtasak rendeléshez:

Hívjon most: 0266-245.012