Serigrafie - Servicii

Serigrafie

Serigrafia este un procedeu de imprimare a unor modele grafice: semne, imagini, pe o suprafață plană ce constă în trecerea cernelurilor special preparate printr-o țesătură numită serigrafică (ecran serigrafic) tratată astfel încât să permită depunerea într-o formă determinată a unui strat de cerneală pe suportul așezat sub sită. Ea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, șepci, etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, cărți de vizită, etc.)

Sunați acum: 0266-245.012

Tampografie

Tehnologia imprimarii prin tampografie in principiu este un proces foarte simplu. Ea este conceputa in special pentru imprimarea obiectelor neregulate si a suprafetelor plane. Elementele cheie ale acestui proces le constituie cliseul, vopseaua si tamponul. De calitatea acestor elemente depinde in foarte mare masura si calitatea imprimarii.

Sunați acum: 0266-245.012

Tampografie - Servicii

Termotransfer - Servicii

Thermal transfer

Echipamentele de lucru pot fi deasemena personalizate prin transfer termic. Societatile preocupate de imagine vor avea intotdeauna echipe de muncitori purtand pe hainele lor sigla si informatiile de contact ale companiei la care lucreaza.

Sunați acum: 0266-245.012

Sublimare

Acest metod este folosit in primul rand pentru personalizarea produlesor cu material poliester. Putem să producem în calitate fotografică cu această metodă pe căni, faianță, pe tricouri cu culoare deschisă (vă recomandăm pentru echipe, atlet, pentru că oferă ventilație și prin grafică. Dacă doriți faianță sau cană personalizate:

Sunați acum: 0266-245.012

Sublimare - Servicii

Sacose din hartie - Servicii

Sacoșe din hârtie

Sacoșa personalizată scoate în evidență avantajele produselor noastre și crește prestigiul firmei noastre. Acest produs vorbește de la sine este foarte popular, pe care putem produce în 4-5 zile lucrătoare pentru firma sau grupul Dvs. Dacă doriți sacoșe de hârtie la expoziții, conferințe sau într-o campanie :

Sunați acum: 0266-245.012