REFERENCIÁK

Az évek alatt sok ügyféllel dolgoztunk együtt. Ezekből mutatunk néhányat.

 

 

RÓLUNK MONDTÁK

Íme néhány elégedett ügyfél véleménye cégünk munkájáról.

 

Nincs gond a határidőkkel, szakmai felével, helyesírással, fogékonyak az újdonságokra. A személyreszabott óhajokat megprópálják mindig megvalósítani. Rugalmas munkaprogram, jó a hangulat a munkafolyamat során.
Both Emese, Mátka


A Közösségi Alapítvány azért szeret együttműködni az Ideas Graph-val, mert egy rugalmas és szolgálatkész csapattal dolgozhatunk. Sokszor “házhoz jönnek” és alkotóan, ötletekkel vesznek részt a kérésünk számunkra megfelelő teljesítése érdekében.
Közösségi Alapítvány


Vállalkozásunk évfordulója alkalmából rendeltünk az Ideas Graph-tól, amit nagyon jó minőségben és nagy odafigyeléssel készítettek el. Gratulálok és ajánlom figyelmükbe ezen vállalkozást.
Kusztura Galéria & Képkeretező


Tervezőként fontos az olyan kivitelező partner megtalálása, aki komolyan veszi a határidőket, választási lehetőségeket ad, nem sajnálja az időt és energiát újabb és újabb termék- és árajánlatok kiszámítására. A Ideas Graph csapatában – mindannyian hozzáértő, segítőkész és nem utolsó sorban nagyon kedves emberek – megtaláltam ezt a megbízható partnert, ezért immár több mint öt éve együttműködök velük, remélhetőleg még nagyon sokáig!
Dávid Tünde, ügyvezető
Creativ Contact KFT